MasterCard annoncerer understøttelse af krypto på sit netværk

MasterCard giver sine næsten en milliard brugere mulighed for at bruge kryptokurver på mere end 30 millioner købmænd, selvom det ikke har specificeret, hvilke mønter der understøttes.

MasterCard har annonceret planer om at støtte kryptokurver i 2021 og baner vejen for sine næsten en milliard brugere til at bruge digitale aktiver til mere end 30 millioner købmænd

Firmaet mener, at dette kan åbne forhandlere for nye kunder og opbygge loyalitet med eksisterende kunder, der allerede migrerer til digitale aktiver via traditionelle fiat-muligheder.

”Det handler om valg. MasterCard er ikke her for at anbefale, at du begynder at bruge kryptovalutaer. Men vi er her for at gøre det muligt for kunder, handlende og virksomheder at flytte digital værdi ”
Mens den globale betalingsgigant bemærkede, at det planlægger at støtte stablecoins på grund af deres „pålidelighed og sikkerhed“, nægtede Mastercard at navngive specifikke kryptokurver, som det vil integrere.

Mastercard tilbød dog fire kernekriterier, hvorefter det vil vurdere fremtidige aktiver: robust forbrugerbeskyttelse, herunder forbrugernes privatliv og sikkerhed, streng KYC-overholdelse, overholdelse af lokale love og regler og stabilitet som betalingsmiddel.

MasterCard bemærkede også, at det „aktivt interagerer med flere store centralbanker rundt om i verden“ for at støtte centralbanks digitale valutainitiativer eller CBDC’er.

Sidste år udgav firmaet et „virtuelt sandkasse“ -værktøj til at demonstrere, hvordan et CBDC kan bruges til at afregne forbrugerkøb ved hjælp af MasterCards infrastruktur.

Meddelelsen fra MasterCard rapporterede også om en stigende efterspørgsel efter digitale aktiver blandt sine kunder og bemærkede, at mange brugere har købt kryptoaktiver med deres MasterCards midt i det nuværende tyremarked.

”Digitale aktiver bliver en vigtigere del af betalingsverdenen,” konkluderede MasterCard

„Vi er her for at gøre det muligt for kunder, handlende og virksomheder at flytte digital værdi – traditionel eller krypto – uanset hvad de vil. Det skal være dit valg, det er dine penge.“

MasterCard har allerede afsat betydelige ressourcer til at udforske distribueret hovedbogsteknologi, hvor virksomheden i øjeblikket har 89 blockchain-patenter, mens yderligere 285 applikationer afventer.

Betalingsudbyderen har i nogen tid engageret sig i kryptobetalinger og samarbejder med Wirex og BitPay for at oprette kryptokort , selvom ingen kryptokurver flyttede gennem MasterCards netværk.

MasterCards meddelelse er den seneste af en række institutionelle indførelser af kryptokurver, der er kommet de sidste par uger. Denne uge annoncerede Tesla et køb på $ 1,5 mia. Bitcoin fra sin likviditetsreserve og tilføjede, at den snart vil acceptere Bitcoin-betalinger for sine biler.

I sidste uge fordoblede PayPal kryptoen og meddelte, at de vil tilbyde kryptobetalinger til sine 26 millioner købmænd, efter at dens begrænsede kryptohandelstjenester „oversteg forventningerne.“

En uge før dette bekræftede Visa-formand og administrerende direktør Al Kelly sit engagement i kryptobetalinger og onramps under sit indtjeningsopkald i 1. kvartal.

Spekulation om hvilke andre teknologivirksomheder, der kommer de næste til at komme ind i kryptokurrency-kaninhullet, er også begyndt at opstå, med udbydere af finansielle tjenester RBC Capital Markets, der siger, at Apple skal følge i Teslas fodspor. RBC-analytiker Mitch Steves skrev til kunder, at udvikling af en kryptobørs i Apple Wallet ville skabe et stort nyt marked for vækst.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.