Miksi Ethereum putoaa, kun Bitcoin blitisee yli 16 000 dollaria?

Ethereumin hinta kamppailee taas sekä Bitcoinia että Yhdysvaltain dollaria vastaan, kun taas BTC on vauhdissa. Samanlainen suuntaus tapahtui koko lokakuun, kun BTC nousi, kun ETH pysähtyi pitkään.

Todennäköisin syy Ethereumin pysähtymiseen meneillään olevan Bitcoin-rallin keskellä on BTC: n imurointi tilavuus kryptovaluuttamarkkinoilta.

Suurissa pörsseissä on valtava ero Bitcoinin volyymin ja muiden parhaiden kryptovaluuttojen välillä.

Tämä suuntaus saattaa esiintyä johtuen kaikkien aikojen korkeimman $ 16k: n ja $ 20k: n välisen vastuksen puutteesta. Sellaisena on tuleva kauppiaita, jotka panostavat aggressiivisesti BTC: hen, joka lyö 20000 dollaria.

Suuren volatiliteetin omaava Bitcoin saa Ethereumin ja Altcoinien hupenemaan

Kun Bitcoin nousee, Ethereum ja muut altcoinit eivät kasva. Mutta kun BTC putoaa, altcoinit putoavat yhdessä BTC: n kanssa.

Tämä sykli on aiheuttanut vaihtoehtoisten kryptovaluuttojen heikentyneen suurimmaksi osaksi sekä Bitcoinia että Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​viimeisten 24 tunnin aikana.

Salanimellä toimiva kauppias, joka tunnetaan nimellä “Bitcoin Jack”, korosti, että BTC näkee samanlaisen jakson toistuvasti. Hän kirjoitti:

„Kun oikosulku, kun hinta taistelee vastustusta vastaan, hylätään se, tarkastellaan sitä uudelleen, pyyhkäisee sen jälleen hylätyksi, pyyhkäisee sen uudelleen, hylätään uudestaan, pyyhkäistään uudestaan ​​ja pidetään kiinni ilman vakuuttavaa myyntiä … Laske siunauksesi ei herättänyt sinua ylöspäin valhallaan ”

Epävarmuuden puute Bitcoinin suuntaan johtaa altcoinien vauhdin laskuun.

Huippumuodostus voi mahdollisesti olla panimo

Tekniset analyytikot ja kauppiaat viittaavat myös siihen, että salauksen valuuttamarkkinoilla voisi olla muodostumassa huippuyksikkö.

Bitcoin on kasvanut nopeasti lokakuusta lähtien ilman suurta vetovoimaa. Aikaisemmissa härkäjaksoissa BTC näki 20-30 korjausta säännöllisesti.

Amsterdamin pörssin kokopäiväinen kauppias Michael van de Poppe sanoi, että on aikaista kuvata BTC: n nousutrendiä vakuuttavaksi liikkeeksi.

”Voisi olla huippurakenne täällä markkinoilla. Ei ole varma, mutta silti ei vakuuttava siirto ylöspäin $ BTC: ssä ”, hän selitti.

Bitcoinin äärimmäisen volatiliteetin yhtymäkohta ja huoli mahdollisesta huipun muodostumisesta lisäävät paineita Ethereumiin ja muihin altcoineihin.

ETH Outlook pysyy kirkkaana keskipitkällä aikavälillä

Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä Ethereumin näkymät ovat kuitenkin edelleen positiiviset.

Joulukuussa ETH 2.0 -mainnetin odotetaan käynnistyvän, mikä parantaisi huomattavasti Ethereum-lohkoketjuverkoston skaalautuvuutta.

ETH on toiminut myös Ethereumin „lopullisen arvon vaihdettavuusvarallisena“, mikä antaa sille enemmän arvoa Ethereumin yleisen käyttäjän aktiivisuuden kasvaessa.

„Tarkemmin sanottuna, $ ETH on lopullinen arvon vaihdettavuuskerros / omaisuus Ethereumissa. Kaikki tiet / parit yhdistyvät ETH: hen (ja läpi), ja syystä. Se on alustan likvidein, turvallisin, hajautetumpi ja kaikkialla hyväksytty omaisuus „, salanimi Ethereumin analyytikko tunnetaan nimellä“ Aftab.eth „.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.